Ramazanski paketi br. 41 i 42 i 43 pomoć nani D. I samohranoj majci dvoje djece

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za humanitarne projekte “Obraduj nekoga”

Vrijedno radimo kako bismo sto vise ljudi obradovali, i svaki uzdah i suza naših korisnika teško padne i nama i našim donatorima. Ipak, drago nam je sto smo im izmamili osmijeh. Zahvaljujući gospodinu Erhanu Acarturk koji je donirao ramazanske pakete, broj naših obradovanih porodica je veoma povećan. Kada smo posjetili nanu sa prve slike, ona je doslovno ostala zaprepaštena, da se neko sjetio nje  iz njenih usta su izlazile neprekidne najljepše Dove za vas dragi donatori. Nana živi sa sinom i njegovom porodicom , unucima, i kćerkom samohranom majkom u podstanarskoj kuci i niko nema stalni posao.
Paket broj 41 i 42 otišao je jednoj samohranoj majci i njenoj porodici. Samohrana majka živi u maloj ruralnoj sredini i iako pokušava da nadje posao, u takvoj sredini je jako teško, usudimo se reci i nemoguće. Jedan paket je otišao kao pomoć njoj, a drugi njenim roditelja, gdje se otac dugo bori sa bolešću.

Hvala Allahu, jos jednu porodicu smo obezbijedili bogatim ramazanskim paketom, u kojima nosimo vase donacije i dio vas nasi dragi donatori.

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekati “Obraduj nekoga”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com