Ramazanski paket br. 20 – pomoć samohranoj majci C.
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM i za ramazansku akciju

Dvadeseti ramazanski paket dobila je samohrana majka C koja je mnogo toga proživjela u svom mladom životu. Bilo je dana kada nije imala ni šaku brašna, kada je bježala od lošeg braka, i još mnogo detalja koje radi zaštite nećemo iznositi u javnost. Ona je sada kod svoje majke zajedno sa svojim sincicom, i iako su iskušani bolešću i siromaštvom, sada makar ima mir. Dječak se jako obradovao paketu, a posebno jajima koja jako voli, a nedavno ih je tražio, a majka je na to samo zaplakala 
Dio ovog paketa, kao i dosta narednih koji slijede smo finansirali od predivne donacije dzemata iz Svedske, koji su sebepom osmijeha mnogih porodica i male djece u ovom mubarek mjesecu Ramazanu.

Hvala Allahu, jos jednu porodicu smo obezbijedili bogatim ramazanskim paketom, u kojima nosimo vase donacije i dio vas nasi dragi donatori.

Mi i dalje nastavljamo sa nasom Ramazanskom akcijom, a vi vase donacije, kao i do sada možete dostaviti od ponedjeljka do petka od 15-18:30h na našoj već dobro poznatoj adresi Himze Polovine br. 12.

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: “Ramazanska akcija”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€