Mjesečni paket Rijadu i Rijaldi
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo ja babine!”

Nedavno smo posjetili samohranu majku A.K, majku ove dječice sa ramazanskim paketom, jer je postač, a sada smo djeci odnijeli njihov redovni paket. Dakle, Rijad je dječak sa Westov sindromom, težim oblikom epilepsije, ima tri godine i tek je nedavno prohodao. Dječak je nedavno imao napad, i niz komplikacija uslijed njega, pa je bio u bolnici. Njegova godinu dana mlađa sestra, Rijalda, je hvala dragom Bogu zdrava. Majka sa djecom živi u malom prizemlju, potpuno ispunjenom vlagom, sa svojom teško bolesnom i nepokretnom majkom, bolesnim sestrama i ocem koji čuva djecu dok A. radi.
Djeca su dobila paket mlijeka, dva paketa pelena, dva paketa kasica, hranu koju nam je donirala Podravka BiH, slatkiše te je Rijalda dobila nove tene koje nam je jučer donirao nas donator Sejo.
Rijalda i Rijad su samo još dvije socijalno ugrožene bebe koje pomaže nas humanitarni projekat “Idemo na babine!” Da bismo uspjeli u našoj misiji, obrazovati sto je moguće vise beba, pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na nas ziroracun.

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62

Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga

Intesa San Paolo Banka

Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

 

Uplate iz inostranstva:

IBAN: BA391541802009247162

S.W.I.F.T: UPBKBA22

Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga

Paypal: aidas-m@live.com