Mjesečni paket bebi Lamiji
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Iako je u fokusu ramazanska akcija i iako su svi raspoloženi ljudi na terenu i dijele ramazanske pakete socijalno ugroženim postačima, naše bebice nisu zaboravljene. Danas smo imali jako emotivan susret. Malena Lamija, dvogodišnja mala djevojčica je dobila svoj paket, a njena majka nije mogla suzdrzati suze zahvale svima vama koji vec mjesecima pomažete preko nas ovu porodicu. Lamija je na uspješnom putu odvikavanja od pelena, ali mi ćemo nastojati da ne zaboravimo socijalno ugrožene bebe, odnosno djecu, kada jednom potpuno skinu pelene. Lamija i njen braco Tarik ce, ako Bog da, uskoro dobiti seku❤ Iskušenja ove porodice su iskušenja u koja svaka porodica može da zapadne. Porodica je u podstanarima, majka je radila dok nije dospjela u kasniji stadij trudnoće, otac djece radi različite poslove, na dnevnici, i cesto im je pripomoć kakvu mi nudimo našim korisnicima neophodna.
Lamija je pored našeg standardnog paketa pomoći za bebe, dobila set Podravka BiH​ Lino​ proizvoda, koje smo dobili u okviru vrijedne donacije dječije hrane dobili od ove društveno odgovorne kompanije.
Lamija je samo još jedna socijalno ugrožena bebica našeg humanitarnog projekta “Idemo na babine!” Da bismo uspjeli u našoj misiji – obradovati što je moguće više beba, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€