Mjesečni paket malenom Harisu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”
 
Iako je u ramazanu akcenat na ramazanskoj akciji, iako svih nas petero neumorno radi, ne zaboravljamo ni naše redovne korisnice bebice. Danas je došao red na Harisa, sina ratnog vojnog invalida. Harisovi roditelji imaju četvero djece, a peto je na putu i tu bebicu ćemo opremiti za nekoliko mjeseci, ako Bog da. Porodica bi bila najsretnija kada bi mogla da gaji piliće kod kuće, i da živi od prodaje proizvoda. Zbog velikih povreda u toku rata i velike mogućnosti da se tromb otkine, otac nije radno sposoban, pa ako neko želi pomoći ovoj porodici tako što ce im nabaviti piliće i osigurati na taj način posao, eto divne prilike sa sevap.
Mi smo malenom Harisu odnijeli paket mlijeka, pelene, hranu za bebe, kašice, te baby hranu koju nam je donirala Podravka BiH.
Haris je samo još jedna socijalno ugrožena beba koju pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!” Oko 60 beba mjesečno osiguravamo sa paketima pomoći namijenjenim njima i njihovim potrebama. Mnoge bebe jednokratno pomognemo, a mnoge su i na listi čekanja. Da bismo uspjeli u našoj misiji, pomoći što je više beba, pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€