Dobro nam došla, bebo Asja!
POTPUNA OPREMA PORODILJE I NJENE BEBE ASJE
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Danas smo sa velikim paketom čija je novčana vrijednost 1225 KM obišli tek rođenu Asju i obradovali njenu samohranu majku, kojoj je Asja jedino dijete. Odgajati dijete bez jednog roditelja je jako teško, ali tu su svi naši obradovači i obradovačice, i već godinu dana pišemo divnu i vrijednu priču. Iako nemamo podršku države, iako se za sve borimo sami, uspjeli smo i ako Bog da, redat ćemo sve veće i veće uspjehe. Počeli smo sa pomoći samo jedne socijalno ugrožene bebe MJESEČNO, sa paketom vrijednosti 20-30 KM, a sada imamo 60 najugroženijih beba koje oblačimo, presvlačimo i hranimo i plus imamo ove velike posjete u vidu potpunih opremanja trudnica i porodilja. Naš paket koji svaki dan nosimo na adrese jedne ili dvije bebe je prosječne vrijednosti 230 KM, a ovi paketi oprema porodilja su vrijednosti hiljadama maraka. Zahvaljujući predivnim insanima koji su odabrali baš Obraduj nekoga kao mjesto u kojem će činiti dobro, koji doniraju krevece, kolica, hodalice, hranu za bebe, pelene i sve ono što jednom malom biću treba, i zahvaljujući ljudima koji nas novčano podržavaju, pa od tog novca kupujemo ono što nedostaje mi možemo sa ponosom reći da smo prerasli u jedno ozbiljno Udruženje, i da smo ponosi na cijeli naš tim koji neumorno radi i na +40 i na -10.
Naša Asjica je dobila: krevetac sa madracom, kolica, autosjedalicu, nosiljku, kengura, kadicu, pelene, odjeću, dekice, kozmetiku.
Naš projekat možete pomoći doniranjem baby i prehrambenih artikala, na našoj već poznatoj adresi Himze Polovine br.12, kao i novca uplatom na jedan od narednih načina
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€