Mjesečni paket za malenog Ajnura🍼
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Danas je paket dobio naš slatki bucko Ajnur. Upoznali smo ga sa samo 40 mjeseci, a sada već puni šesti mjesec. Ajnur se malo sunčao u skromnom dvorištu, pa smo mu tu i uručili paket. Ovaj dječačić je sin jako mladih roditelja, ali nekako iz našeg dosadašnjeg iskustva smo vidjeli da uprkos predrasudama roditelji koji su jako mladi (17,18 godina) sa velikom pažnjom, odgovornošću i brigom brinu o svojim bebicama. Tako i ovdje, Ajnur je uvijek uredna slatka beba, na kojoj se vidi da je voljena Njegov mladi babo je trenutno u iščekivanju vijesti za posao na koji je aplicirao, a mi mu želimo sreću i da nam što prije javi sretne vijesti.
Ajnur je dobio pelene, 9 pakovanja HIPP adaptirane formule koju nam je donirala apoteka Pharmacia iz Zenice, dobio je vreću krompira za spravljanje ukusnih kašica, koji nam je donirala Korpa zdravlja, dobio je vrećicu brašna, hranu za bebe, grizeve, žitarice, kašice, kao i kozmetički set.
Ajnur je samo još jedna socijalno ugrožena beba kojoj pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!” Da biste i vi obradovali naše bebice, pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve naše bebe. Novčano možete pomoći uplatom na naš žiroračun:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€