🎁Mjesečni paket za Kerima i Merima🎁
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine”
 
Danas smo uručili mjesečni paket Kerimu i Merimu. Maleni Merim je prethodni cijeli mjesec bio bolestan, imao je fraz nekoliko puta i ležao je u bolnici. Ali se sada skroz oporavio. Roditelji su se jako puno istrošili za vrijeme njegovog liječenja pa im je dobro došao ovaj paket kao i pomoć donatora koji su ih sami posjećivali. Otac ove dječice je vrijedan mladi čovjek. Trenutno radi jedan dan u mjesecu na čišćenju farme pilića. Imao je i jednu nezgodu na poslu, povrijedio je ruku pa je sada kući. Ova porodica živi u skromnom podstanarakom prizemlju.
Djeca su dobila: dva paketa pelena, Kerim paket mlijeka, a Merim sedmičnu porciju Novalaca sa kojim ga hranimo zahvaljujući jednoj velikoj donaciju dvojice mladih ljudi u vrijednoati 2.500 KM. Dobili su brašno, ulje, tjestenine, namaze, hranu za bebe, kozmetički set.
Kerim i Merim su samo još dvije socijalno ugrožene bebice našeg projekta “Idemo na babine!” Projekat možete podržati doniranjem baby i prehrambenih artikala kao i novca uplatom na naš žiroračun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€