Paket za malenu Ajlu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”
 
Danas smo posjetili jednogodišnju Ajlu. Ajlu smo do sada posjećivali nekoliko puta, kada situacija bude preteška. Tako je i ovaj put. Roditelji skupljaju sekundarne sirovine da bi mogli da plate kiriju i režije. Za hranu rijetko kad ostane. Jucer je i Ajla išla u sakupljanje, u kolicima, zajedno sa svojom majkom. Da bismo im malo olakšali donijeli smo i ovaj mjesec paket za Ajlu.
Ajla je dobila paket mlijeka, paket pelena, 5kg brašna, ulje, hranu za bebe, griz, uvijek omiljene svim našim bebama – kašice, čokolina, mljeveni keks itd. Dobili su i rižu, tjesteninu, prehrambeni i higijenski paket, vreću krompira od naših donatora Korpa zdravlja, kao i Lacin BiH prirodne mineralne vode.
Malena Ajla je samo još jedna bebica korisnica našeg projekta “Idemo na babine”- pomoć socijalno ugroženim bebama. Mnogo beba je uvršteno u redovne posjete, mnogo beba posjećujemo jednokratno ili periodično, a mnogo ih je na spisku čekanja. Da bismo uspjeli u našoj misiji, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na naš žiroračun:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€