🚼🍼 Mjesečni paket malenoj Samri🚼🍼
090 292 045 humanitarni telefon za sve naše bebice
 
Već tri mjeseca posjećujemo malenu dvogodišnju Samru. Samra je kćerka samohrane majke i nažalost boluje od epilepsije. Prethodno smo joj donirali znatne količine Dapakine sirupa koji joj je neophodna terapija. Samrica nas je dočekala sa osmijehom. Samra, njena starija sestra i mama žive teško.Ovaj zimski mjesec je bio jako kritičan, pa je baš pred posjetu Samrici nestalo hrane.
Naravno, kao i sva naša ostala djeca, i Samra se svaki put neizmjerno obraduje svom paketu, zahvaljujući vama divnim donagorima i društveno odgovornim kompanijama. Samra je dobila Pampers pelene, paket mlijeka, hranu za bebe, Plazma (zvanična stranica) mljeveni keks, Lino prizvode te kašice za bebe. Dobila je i tjestenine koje nam je donirao KLAS d.d. Sarajevo, kao i kozmetikicu i baby daterdzent koji smo dobili gratis prilikom kupovanja pelena za Samru i ostale bebice.
Samra je samo još jedna socijalno ugrožena beba čiji je stomačić sada sit, i koja je suha, zahvaljujući našim obradovačima i obradovačicama. Najugroženije bebe su uvrštene u redovne posjete, neke bebe pomažemo periodično, neke jednokratno, a mnogo ih je i na spisku čekanja. Pomoći našim bebicama možete doniranjen baby i prehrambenih artikala, pozivom na 909 292 045 kao i uplatom na naš žiroračun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€