🚼🍼 Februarski paket Ejšen i Asji🍼🚼
090 292 045 humanitarni broj za sve naše bebice
 
Ejšen smo upoznali dok je još bila u stomaku. Danas smo je zatekli u hodalici, smije nam se i pruža ruke kao da nas poznaje. Kompleksna porodična situacija, dvije bebe…smjena minimalnih primanja i nikakvih primanja, a bebe rastu, traže, moraju jesti, zaspati suhe, brzo im nožicu zapinju o stopice gegica a rukavići kraćaju…
Već osam mjeseci pomažemo ove vesele okice. Neizmjerno smo zahvalni donatorima, našim sugrađanima i društveno odgovornin kompanijama, kolektivima različitih firmi koji nam omogućavaju upravo ovo – brigu o najmanjim najslađim i jedinim neiskvarenom bićima na planeti. Za svaki ovaj mali siti stomačić i svaku na vrijeme promijenjenu pelenu zaslužni ste vi. Ejšen i Asja su dobile paket mlijeka koje nam je doniralo Pomozi.ba, Violeta pelene, hranu za bebe, supice, kašice i kozmetikicu.
Ejšen, Asja, samo su simbol socijalno ugroženih beba širom Bosne. Mi ih hranimo, pomažemo, presvlačimo i ne želimo stati dok svaka socijalno ugrožena beba ne bude sita, suha i na toplom.
Za naš humanitarni projekat “Idemo na babine!” možete donirati baby i prehrambene artikle, kozmetiku. Možete donirati i novac uplatom na:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
090 292 045 humanitarni broj za sve naše bebice

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€