🚼🍼Mjesečni paket Rijaldi i Rijadu🍼🚼
090 292 045 humanitrni broj za sve našr bebe
Trogodišnji Rijad, koji nažalost boluje od specifičnog oblika epilepsije i koji je tek prije nekoliko mjeseci prohodao, i njegova godinu i po mlađa sestrica Rijalda, danas su dobili svoj februarski paket. Ova dječica su djeca samohrane majke, a ona je veliki borac koji ne bira šta da radi da bi prehranila porodicu. Zbog njene čestitosti i istinske borbe, uvijek sa knedlom u grlu nosimo paket ovoj dječici. Majka i djeca žive u malom stanu, sa nanom koja je nepokretna i bolesnim sestrama i dedom.
Djeca su dobila paket mlijeka, dva paketa pelena, hranu za bebe, kozmetiku kao i prehrambeni paket sastavljen od brasna, ulja, secera, soli, tjestenine, supa i razlicitih dodataka hrani. Dobili su i Lacin BiHprirodne sokove.
Rijad i Rijalda su sano dvije bebice korisnice našeg humanitarnog projekta “Idemo na babine!”. Naša misija teži tome da nijedna beba ne bude gladna, mokra i na hladnom. Da bismo uspjeli pozivamo vas da donirate 3 KM pozivom na 090 292 045, da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na naš žiroračun:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€