🚼🍼Februarski paket za bebe iz Rječice🍼🚼
 
090 292 045 humanitarni telefon za humanitarni projekat “Idemo na babine!”
 
Dvije bebe iz Rječice, kao i njihov stariji braco, danas su dobili svoj februarski paket. U međuvremenu smo naišli na nekoliko apela u kojima piše da bebe spavaju mokre jer nemaju pelene, i da nemaju mlijeka i hrane. Na zahtjev majke želimo vam reći da ti apeli nisu tačni, i da je naš mjesečni paket bebama sasvim dovoljan.
Podsjećamo, ove bebe smo “otkrili” prije nekoliko mjeseci, kada smo ih zatekli da nemaju bukvalno ništa. Bebe su pile uprženo brašno sa vodom, umjesto mlijeka koje im je prijeko potrebno. Bebe i dalje žive u neuslovnoj kući, bez kupatila.
Bebe su i ovaj mjesec dobile: pelene, dva paketa mlijeka koje nam je doniralo udruženje Pomozi.ba, kašice koje nam je doniralo Udruženje Udruzenje Radost, hranu za bebe, prehrambene i higijenske artikle, kao i odjeću zs djecu. Tskođer smo im uručili i Lacin BiH sokove.
Ove dvije bebice su samo još dvije bebice koje obuhvata naš humanitarni projekat “Idemo na babine”. Nažalost, još je mnogo bebica koje žive u istim uslovima, a koje čekaju da steknemo uvjete da im pomognemo. Stoga vas pozivamo da donirate baby ili prehrambene artikle, možete donirati i 3 KM pozivom na 092 292 045, a novac možete donirati uplatom na:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€