🚼Posjeta bebi Šejli🚼
 
090 292 045 – Humanitarni broj za humanitarni projekat “Idemo na babine”
Pozivom donirate 3 KM. Samo za Bh telecom mobilnu i fiksnu mrezu.
 
Za malenu Šejlu smo pokrenuli apel prošle sedmice, a danas smo je posjetili. Šejla živi sa ocem ratnim vojnim invalidom koji ne smije hodati duže od 20 metara, sa majkom i starijom sestrom u kući prepunoj vlage. Otac nije radno sposoban, u ratu je teško ranjen, a bio je pripadnik vojske sa samo 17 godina. Roditelji su nas dočekali tužni jer su jutros došli da im isključe vodu, zbog duga koji nisu imali odakle da plate. Ako neko želi lično posjetiti porodicu i na bilo koji način pomoći, nek nam se javi u pp, a mi ćemo dati adresu i kontakt.
Malena Šejla trenutno ide na pretrage jer joj je dijagnosticirana anemija.
Beba je dobila: pelene, mlijeko, kašice, sokiće, hranu za bebe, dvije kese odjeće, prehrambeni i higijenski paket. Dobila je i divnu barbiku, a starija seka i roditelji su dobili Lacin BiH osvježavajuća pića. Djeca su dobila i slatkiše.
Beba Šejla je samo još jedna socijalno ugrožena beba koju obuhvata naš projekat “Idemo na babine!”- pomoć socijalno ugroženim bebama. Mnoge bebe su uvrštene u redovne posjete, mnoge bebe jednokratno pomažemo, a mnoge su na listi čekanja.
Da bismo uspjeli u našoj namjeri – obradovati što je moguće više bebica, pozivamo vas da donirate 3KM pozivom na 090 292 045, da donirste baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na naš žiroračun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 
donirate 3KM pozivom na 090 292 045 – samo za BH telekom fiksnu i mobilnu mrezu

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€