🚼🍼Februarski paket za bebca Adina🍼🚼
090 292 045
 
Danas smo obradovali dvogodišnjeg Adina, sina samohrane majke iz Breze. Breza ne pripada kantonu Sarajevo, a u mnogim kantonima stanje je mnogo gore nego u sarajevskom. Majku smo zatekli kako šalje dokumentaciju u nekoliko firmi u kojima su raspisani konkursi, pa se nadamo da ćemo dobiti sretnu vijest. Inače, Adin i majka provode zimu u jednoj sobici koja se jedina grije. Otac ga ne posjećuje niti ima ikakvu pomoć od njega.
Ova slatka kovrdžava bebica ne jede slatke kašice niti čokolino, pa smo mu donijeli tri paketa dm drogerie markt Bosna i Hercegovina Babylove kašica, prehrambeni paket, grizeve, paket mlijeka. Beba je dobila i pelene kozmetiku, a mama i starija seka Lacin BiH prirodne mineralne vode. Također su dobili i Jaffa biskvite koje smo dobili kao donaciju od Pomozi.ba, a ovim biskvitima se naši mališani itekako obraduju i uvijek prvo otpakuju njih.
Adin je samo još jedna socijalno ugrožena bebica koju na mjesečnom nivou pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli u našoj misiji – obradovati što više dječice, pozivamo vas da donirate 3 KM na naš humanitarni telefon 090 292 045, da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na naš žiroračun.
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€