🚼👶Posjeta bebi Merjem👶🚼

 

Danas smo posjetili bebu Merjem, malenu dvomjesečnu pahuljicu za koju smo prošle sedmice pokrenuli apel. Zahvaljujući dobrim našim donatorima, odnijeli smo joj pelene i kozmetiku, a njenim starijim braci i seki dječiju hranu, mlijeko, plazmu, pahuljice i grizeve, kao i prehrambeni i higijenski paketić za cijelu porodicu. Merjemini roditelji uslijed minimalnih primanja i podstanarskog života žive teško, i bilo nam je drago da smo makar malo pripomogli. 
Merjem je dobila pelene i kozmetiku, djeca hranu koju smo kao vrijednu donaciju dobili od jedne poznate bosanske firme, dobili su i Jaffa biskvite i kašice koje nam je doniralo Pomozi.ba, a starija seka i roditelji će uživati u Lacin BiH proizvodima.
Merjem je samo još jedna socijalno ugrožena bebica koji obuhvata naš projekat “Idemo na babine!”. Da bi sve bebe bile site, suhe i ušuškane, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene proizvode, ka i novac uplatom na naš žiroračun. Donacije možete predati svaki dan od 15-18:30h na adresi Himze Polovine br. 12. Ukoliko vi niste u mogućnosti dostaviti, postoji i opcija dogovora. Novac možete donirati na naš žiroračun


Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Humanitarni telefon (samo za BH telekom) 090 292 045 – cijena poziva 3 KM

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€