👶Mjesečni paket za medenjačiće Kerima i Merima👶
 
Naši mali ljepotani, koji nas sad skroz prepoznaju, danas su dobili svoj januarski paket pomoći. Hvala vam dobri ljudi što ste omogućili sa radimo najbolji posao na svijetu 💕 Naš maleni Kerim sutra slavi treći rođendan, a mama mu nije htjela reći da dolazimo, kako bi se iznenadio. I zaista, skakao je od sreće kad smo unijeli dzinovsku Jaffu koju nam je doniralo prijateljsko udruženje Pomozi.ba. Pored Jaffe dobio je i set slatkiša Slatki osmijeh, i sreći nije bilo kraja. 🍩🍩 Takodjer, Kerim je dobio ukusne Babylove kašice, Violeta Baby Care pelene koje smo mu kupili, kao i hranu za bebe. Njegov maleni braco, naš omiljeni bucko Merim, dobio je pelenice i NAN hranu koju su mu obezbjedili radnici Robota, hranu za bebe, sokiće, odjeću i predivnu hranilicu za sretno i uspješno papanje krute hrane. Roditelje smo počastili prirodnim Lacin BiH vodama.
Ove bebice su redovne bebice koje pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!” – pomoć socijalno ugroženim bebima. Svaki dan gledamo male osmijehe, male ručice i sretna lica roditelja. Učestvujmo zajedno u sretnom odrastanju naših mladih naraštaja, budimo ruka koja će gladne bebe nahraniti, a one će to pamtiti, vašom dobrotom posijali ste zrno dobročinstva u njima, a ono će proklijati i sutra hraniti druge.
Vaše donacije ( pelene, mlijeka, hranu za bebe) možete donirati svaki radni dan od 15-18:30h u prostorije našeg Udruženja na adresi Himze Polovine br.12. Vaše novčane donacije možete uplatiti na naredne načine:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€