🔊👶Velike bebine novorođenčetu Hamzi👶🔊

Danas nam je srce puno, duša mirna i zaista smo ponosni na sve naše obradovačice i obradovače što smo za vrlo kratko vrijeme uspjeli Hamzici obezbjediti apsolutno sve što mu je potrebno. Posjeta ovoj porodici je lekcija nama, a i svima vama, da nikad ne znamo šta nas čeka. U jednom trenutku imamo sve, lijepu kuću, zdravlje, životne partnere, posao.. U narednom trenutku se može desiti da se sve to promijeni… Zaista nam je drago što smo pripomogli ovoj porodici, i sto ćemo pomagati dok stanje ne bude bolje. Zbog specifične porodične situacije, i pojedinih gnusnih komentara, majka nas je zamolila da više ne dajemo adresu, već da naredne posjete idu preko nas.
Hamza je dobio: krevetac sa madracem, kolica, autosjedalicu, kadicu, dasku za presvlačenje, dosta pelena, kozmetike, Nosi set, jednu divnu tortu od Violeta Baby Care pelena, jedan divan paketić koji je prije nekoliko mjeseci jedna mama dostavila za neko naše buduće novorođenče. Hamzica doji i ta nas je informacija najviše obradovala 👶
Nismo zaboravili ni Merjem, Muhameda i Sumaju – Hamzine sestre i brata, koji su dobili dosta hrane, hrane za djecu, Podravka BiH Lino proizvoda, plazme, slatkiša iako im nismo smjeli nositi mnogo jer dvoje djece su dijabetičari  Malena Sumaja, još malo pa dvogodišnja ljepotica, dobila je ukusne dm drogerie markt Bosna i HercegovinaBabylove kašice. Odnijeli smo i prehrambeni i higijenski paket, kao i veliki paket odjeće.
Hamza je uvršten u naše redovne posjete socijalno ugroženim bebicama, u okviru našeg humanitarnog projekta “Idemo na babine!” Da bismo uspjeli u svojoj namjeri – obradovati što više socijalno ugroženih beba, pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, krevece, kolica, nosiljke ili novac uplatom na naš račun:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€