Samohrana majka šestero divne dječice, od kojih je najmlađa jednogodišnja Asja, živi u Tarčinu i često zna biti u jako teškoj situaciji. Prije šest mjeseci se odličila javiti, i nakon naše posjete Asja je uvrštena u naš projekat “Idemo na babine”, kao jedna od prvih bebica korisnica. Nedugo nakon naše prve posjete, Asjica je bila životno ugrožena i skoro u komi dovežena na Pedijatrijsku kliniku, gdje je ustanovljeno da je pukao miom koji je imala na crijevu, a niko nije znao za taj tumor. Urađena je hitna operacija, beba je primila mnogo krvi, i sve se završilo odlično. Prije nekoliko dana beba je proslavila svoj prvi rođendan.
Asjica je dobila svoj januarski paket koji uključuje pelene, baby hranu, kozmrtiku, paket mlijeka, ukusne dm drogerie markt Bosna i Hercegovina kašice koje smo kao vrijedu donaciju dobili od Pomozi.ba, kao i set slatkiša za strije brace i seke od Slatki osmijeh.
Da nema vas dragi obradovači i obradovačice, da nema vaših nesebičnih donacija kako u artiklima tako i u novcu, ko zna da li bi bebe našeg projekta bile site i suhe. Nažalost, mnogo je ovih malih bića koji negdje u svojim oronulim kućicama čekaju na mlijeko, presvlaku i toplo krevetac. Naša misija je da nijedna beba ne bude gladna… Pomozite nam vašim donacijama u baby i prehrambrnim artiklima, kao i novcu uplatom na naš žiroračun.
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€