šŸ”ŠMOLIMO ZA PODJELUšŸ”Š
Akcija za bebu Hamzu, njegove dvije sestre i brata

Beba sa slike ima samo tri dana. Mala, mirisna i divna, nevina kao svako malo biće, ona i ne zna da sada pokrećemo akciju za nju. Naime, dobili smo informaciju da postoji jedna majka, sada majka četvero djece, koja je u teÅ”kom iskuÅ”enju. Njen muž, zbog razloga poznatih Udruženju a koje nećemo iznositi u javnost, zbog zaÅ”tite identiteta, trenutno nikako nije u mogućnosti osigurati ovoj djeci ono Å”to su samoĀ nekoliko mjeseci ranije imali – sretno djetinjstvo, Pogledi sretne majke koja odgaja dječicu, zamijenili su teÅ”ki uzdasi.
Ova majka ima četvero djece, od kojih dvoje boluje od dijabetesa, u ponedjeljak je dobila četvrto dijete, mrvicu sa slike. Razlika između njega i jedne sestrice je samo godinu i pol. Sama i trenutno bez muža, sa četvero malene djece, primorana je hraniti se u narodnoj kuhinji…
U okviru naÅ”eg humanitarnog projekta “Idemo na babine!”, pokrećemo akciju za malenog Hamzicu, i njegove braću i sestre. Hamzi su potrebne pelene 1. i 2., kolica, (krevetac, nosiljku jaje i daske za presvlacenje imamo već), beba uspjeÅ”no doji.
Ovdje stavljamo akcenat na stariju djecu, potreban je prehrambeni paket koji ukljucuje: mlijeko, ulje, brasno, baby hranu kao i ostale prehrambene nekvarljive namirnice.
VaÅ”e donacije možete donijeti svaki dan osim subote i nedjelje, od 15-18:30h, u prostorije naÅ”eg Udruženja na adresi Himze Polovine br.12. Primit će vas naÅ” kolega.
Novac možete donirati uplatom na naŔ žiroračun:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat ā€žIdemo na babine ā€“ Svaki danā€œ

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt linkĀ www.paypal.me/obradujnekoga

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€