Posjeta mrvici Nasufu
 
Danas smo posjetili malenog Nasufa za kojeg smo prošle sedmice pokrenuli apel. Kao što vidite, skupilo se mnogo vaših donacija, a ostalo je i za narednu posjetu.
Nasuf je tromjesečna beba roditelja koji su trenutno bez posla i primanja. Pored Nasufa, njegovi roditelji imaju i dvogodišnjeg sina i šestogodišnju curicu. Naravno, nisu oni bili zaboravljeni, pa smo im donijeli divni paketić slatkiša koje je donirao Slatki osmijeh, a dvogodišnjem Imanu i BabyLove dm drogerie markt Bosna i Hercegovina kašice koje nam je doniralo Udruzenje Radost.
Naš maleni Nasuf je bio u carstvu snova kad smo ga posjetili, onako sladak i malen uživao u ljubavi koji mu pružaju roditelji i braco i seka, i ne sluteći da se roditelji brinu da li će imati dovoljno za naredni period. Nasuf je dobio dva paketa mlijeka, pelene, dosta mljevenog keksa, higijenskih potrepstina.
Nasufu i ostalim nasim bebama kojima pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!”, možete pomoći doniranjem baby i prehrambenih artikala kao i novca uplatom na nas ziroracun.
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€