Danas smo išli u posjetu bebi Zubejru i njegovo petero starije braće i sestara, međutim nismo ih našli kući. Paket smo ostavili iskred vrata, i uvjereni smo da će se jako obradovati, posebno djeca koja su dobila mnogo slatkiša od Slatki osmijeh
Zubejr je dobio mlijeko, pelene, mljeveni keks, griza, kozmetiku… Zubejr je najmlađi od šestero djece roditelja koji se zaista trude da rade i zarade dovoljno za svoju porodicu. Međutim, svi znamo kakav nam je standard i da je pravi posao šestero djece odgojiti, nahraniti i opremiti onako kako treba. Otac ove djete to zaista radi, što potvrđuju njegove radničke ruke. Ovoj porodici ne nedostaje ono što je najvažnije – ljubav i vjera. Za sve ostalo, tu smo da pripomognemo.
Zubejr je samo još jedan bebac čije pomaganje obuhvata naš humanitarni projekat “Idemo na babine!” – svakodnevna pomoć socijalno ugroženim bebama. Da bismo uspjeli u našoj namjeri, obradovati što je moguće više socijalno ugroženih beba, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, da postavite naše humanitarne kutije u vaše poslovnice, ili da donirate novac uplatom na:
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€