Prva beba u 2018 ­čśŹ Na┼í jedini cilj ove godine je: obradovsti ┼íto je mogu─çe vi┼íe bebica!
 
Sin vrijedne samohrane majke, koja je do zadnjeg dana trudno─çi radila – prala prozore i ─Źiatila ku─çe, dvogodi┼ínji Elmir, dobio je svoj januaraki paket. Stanje u ovoj porodici nije nimalo bolje, zbog te┼íke prebolovane bolesti Elmirove nane, i velikih zdravstvenih problema i posljedica koje su ostale, nana nije u mogu─çnosti da ─Źuva Elmira da majka radi. Otac bebe i dalje ne poma┼że niti beba ima ikakvu potrebnu njegu i pomo─ç os njega.
Elmirov ovomjese─Źni paket je obimniji u odnosu na ostale, jer smo nov─Źanu donaciju koju nam je donirao kolektiv jedne firme usmjerili na kupovinu prehrambenog i baby paketa za Elmira. Beba je dobila: pelene br. 6, 2 paketa mlijeka, Babylove ka┼íice, Lino proizvode, bra┼íno i ostale prehrambene artikle.
Elmir je samo jedna od na┼íih, svakim danom sve vi┼íe, socijalno ugro┼żenih beba, kojima poma┼że na┼í humanitarni projekat “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli obradovati ┼íto vi┼íe beba, pozivamo sva pravna i fizi─Źka lica kao i dru┼ítveno odgovorne kompanije, da nas podr┼że u na┼íem radu doniraju─çi baby i prehrambene artikle, ili novac uplatom na na┼í ┼żirora─Źun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat ÔÇ×Idemo na babine ÔÇô Svaki danÔÇť
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€

na