Prva beba u 2018 😍 Naš jedini cilj ove godine je: obradovsti što je moguće više bebica!
 
Sin vrijedne samohrane majke, koja je do zadnjeg dana trudnoći radila – prala prozore i čiatila kuće, dvogodišnji Elmir, dobio je svoj januaraki paket. Stanje u ovoj porodici nije nimalo bolje, zbog teške prebolovane bolesti Elmirove nane, i velikih zdravstvenih problema i posljedica koje su ostale, nana nije u mogućnosti da čuva Elmira da majka radi. Otac bebe i dalje ne pomaže niti beba ima ikakvu potrebnu njegu i pomoć os njega.
Elmirov ovomjesečni paket je obimniji u odnosu na ostale, jer smo novčanu donaciju koju nam je donirao kolektiv jedne firme usmjerili na kupovinu prehrambenog i baby paketa za Elmira. Beba je dobila: pelene br. 6, 2 paketa mlijeka, Babylove kašice, Lino proizvode, brašno i ostale prehrambene artikle.
Elmir je samo jedna od naših, svakim danom sve više, socijalno ugroženih beba, kojima pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli obradovati što više beba, pozivamo sva pravna i fizička lica kao i društveno odgovorne kompanije, da nas podrže u našem radu donirajući baby i prehrambene artikle, ili novac uplatom na naš žiroračun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€

na