Zahvaljujuci vama dragi donatori, sto pravna sto fizicka lica, sada vec sa sigurnoscu mozemo reci da je nas pilot projekat svakodnevnog posjecivanja beba, odnosno mjesecnog obezbjedjivanja socijalno ugrozenih beba paketima pomoci, sada vec postao prepoznatljiv i jedinstven projekat, i sto je najvaznije ispunjava svoj cilj – vec je cetvrti mjesec kako istrajno idemo na babine najugrozenijim bebama.
Medju njima je i mala Asja, bebica koja jos nema godinu dana, najmladja od sestero djece samohrane majke. Asja je prije nekoliko mjeseci imala prilicno tesku operaciju nakon sto joj je pukao miom na crijevima, ne znajuci da je uopce postojao. Beba napreduje, i dalje doji, i za sad je sve uredu, a molimo Boga da tako i ostane dok ne prodje rizicni period. Asji smo odnijeli pelene, starijoj djeci paket mlijeka i slatkise, baby hranu i kozmetiku.
Kako bi Asja i ostale nase socijalno ugrozene bebice mogle bezbrizno provoditi zimu, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, ili novac uplatom na nas ziroracun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€