Gladne bebe iz Rječice su opet site zahvaljujuci vama dobri ljudi

Naše bebe iz Rječice koje su do skoro iz flašice pile vodu i uprženo brašno, i ovaj mjesec su obezbjeđene hranom i baby potrepstinama. Podsjecamo da je ovo porodica koja zivi u jako neuslovnoj maloj kuci, koja nema kupatilo i koja je prepuna vlage. Otac ovo troje malih djecaka ih je napustio, majka se sa djecom nasla na ulici, a onda je upoznala covjeka koji je njenu djecu prihvatio kao svoju, i koji se zaista brine o njih cetvero. On radi za dnevnice kad ga neko pozove, pa ukoliko je nekome potrebno cijepanje drva, ili slicne stvari, evo i prilike da ucinite dobro djelo, jer je to jedini novac koji ovaj covjek donosi kuci.
Bebe i porodica su dobili prehrambeni paket od Elme Smajic iz Njemacke, kao i od Udruzenje Radost​. Takodjer, odnijeli smo im i Babylove kašice koje je takodjer doniralo Udruzenje Radost, i ta donacija je za nas i nase korisnice bebice izuzetno vrijedna i posebna. Podijelili smo i pakete slatkise koje smo u sklopu velike donacije dobili od Slatki osmijeh.
Da bismo uspjeli u nasoj misiji da obradujemo sto je moguce vise socijalno ugrozenih bebica, pozivamo vas da donirati prehrambenenili baby artikle, kao i novac uplatom na nas ziroracun.

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€