Današnji zimski dan donio je radost porodici Delimustafic i našim dragim bebicama, dvogodišnjem Kerimu i tromjesečnom Merimu. Već nekoliko mjeseci ih posjećujemo, ali smo tek prije nekoliko dana saznali da maleni Merim pije HIP adaptirano mlijeko, pored dojenja. Majka nam nije htjela reći da beba pije AD jer se stidjela! Kaze da im vec dovoljno pomažemo i da nisu zbog stida htjeli reći da beba pije i adaptirano mlijeko. Maleni Merim je sada dobio dva pakovanja mlijeka, a ubuduće nam možete donirati HIP 1 adaptirano mlijeko, ili novac uplatom na nas račun sa svrhom doznake ” Hrana za Merima”.
Za članove koji su tek postali članovi naše stranice, moramo naglasiti da ova porodica živi u podstanarima, bez stalnih primanja. Otac ovih beba je jedan vrijedan čovjek koji je spreman raditi bilo kako bi njegova porodica bila sita i imala topao dom. Kad smo danas bili u posjeti, on je vec satima bio u šumi, tražeći i režući drva za sebe i za ljude koji mu plaćaju.
Kerim i Merim su samo još dvije socijalno ugrožene bebice kojima pomažemo u okviru našeg projekta ” Idemo na babine”. Podržite nas doniranjen baby i prehrambenih artikala, kao i novca uplatom na naš račun:
 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€